Kleine groep, groots resultaat

De naam Personal Group Training zegt het eigenlijk al. Persoonlijke training in groepsverband. Onze PGT-trainingen bestaan uit groepen van maximaal 10 personen. Hierdoor ervaar je de aandacht van Personal Training en word je tegelijkertijd uitgedaagd door je medesporters.

Personal Group Training

Hoe zien de trainingen er uit?

Tijdens Personal Group Training bij WOEST is geen enkele training hetzelfde. Het is altijd weer een verrassing welke oefeningen er bij binnenkomst op het bord staan. Wel bevat de training vrijwel altijd een kracht-, mobiliteits- en conditieonderdeel en worden alle spiergroepen geprikkeld.

Lesopbouw

Je les start altijd bij het bord. Er wordt uitgelegd welke oefeningen er aan bod komen en welk materiaal je nodig hebt. Vervolgens wordt er gestart met een warming up om de spieren voor te bereiden. Daarna volgt het skill-onderdeel, waarbij je aan je techniek gaat werken van een bepaalde oefening. Uiteindelijk wordt kracht en conditie op de proef gesteld tijdens de WOD (Work Out of the Day).

App

Met onze app kun je zelf bepalen wanneer je komt trainen. Hierop kun je het rooster inzien en je aanmelden voor de lessen waarop jij wilt komen trainen. Train je graag met een vriend of vriendin samen? Dan kun je in de app eenvoudig zien wanneer je buddy zich heeft aangemeld.

WOEST Training Kettlebell training

Uitgeput na de WOD bij WOEST Training

Elke WOD is een uitdaging

De WOD kan enorm variëren van zoveel mogelijk rondes binnen een bepaalde tijd behalen, tot het neerzetten van de snelste tijd. Er zijn eindeloze mogelijkheden en je trainer zal er altijd voor zorgen dat de WOD zowel fysiek als mentaal een uitdaging is. Ook bepaalt hij samen met jou voorafgaand aan de WOD op welk niveau jij deze gaat uitvoeren. Kun jij bijvoorbeeld nog geen push up op handen en voeten? Geen probleem. Dan doe jij deze gewoon vanaf je knieën. Dit zorgt ervoor dat iedereen altijd op zijn of haar niveau mee kan doen en de uitdaging voor iedereen maximaal is.

Meet je progressie

Regelmatig zal er ook een Benchmark WOD de revue passeren. Dit zijn speciale workouts die regelmatig terugkeren om jouw vooruitgang meetbaar te maken. Je scores kun je uiteraard eenvoudig in de app bijhouden en inzien.

Doe je een keer mee? Geef je op voor een gratis proefles.

Sociaal zijn vinden we belangrijk

Doordat je tijdens Personal Group Training met een kleine groep aan het trainen bent, ligt bij WOEST het sociale aspect van sporten erg hoog. Binnen enkele weken ken je de meeste mensen bij naam en heb je al lief en leed met elkaar gedeeld. Hierdoor voel je je al snel thuis en is de drempel om te gaan een stuk lager. Ook zal de trainer altijd iedereen van persoonlijke aandacht voorzien. Dit maakt het sporten net even wat leuker.

Events

Regelmatig organiseren we een event of workshop, waarbij je naast een goede workout ook meer te weten kunt komen over een bepaald onderwerp of techniek. Een leuke manier om jezelf te ontwikkelen en elkaar nog beter te leren kennen.

Instagram

Wil je een beter beeld krijgen van onze PGT-trainingen? Volg ons op Instagram!

WOEST Training Concept2 roeiers

Ben je er klaar mee om altijd maar met tegenzin te gaan sporten? Ervaar dat het ook anders kan.