Fit blijven zonder verplichtingen

Heb jij in de maanden juni, juli en augustus zomerstop bij jouw sportclub en zou je graag door willen trainen? WOEST Training biedt jou deze zomer de kans om deze maanden te komen trainen en te werken aan je kracht, mobiliteit en conditie. Een sterke basis voor elke sporter!

Wat ga jij doen deze zomer?

Heerlijk die zomer! Het buitenleven, de terrasjes pakken of zelfs lekker op vakantie. Het hele jaar heb je hard gewerkt en getraind en nu is het moment om even die rust te pakken, zonder enige verplichtingen.
Maar zodra de zomer is afgelopen en we alles weer volgens de wekelijkse rituelen gaan oppakken, wil jij niet met +5 kilo en een verdwenen conditie starten tussen je teamgenoten. Want je hebt dan juist wel weer zin om te gaan strijden voor de club!

Het abonnement

Daarom maken we het bij WOEST Training deze zomer mogelijk om een zogeheten ZOMERSTOP-Abonnement af te nemen. Speciaal voor sporters die een zomerstopperiode hebben bij hun huidige sportclub en die deze zomer fit willen blijven. Het voordeel van WOEST is dat je kunt komen wanneer je wilt. Bekijk het rooster voor al onze trainingsmomenten en plan jezelf in wanneer het jou uitkomt. Geen verplichtingen, wel de mogelijkheid om fit te blijven.

Sporten bij WOEST

WOEST Training staat voor een uurtje intensief knallen op het gebied van conditie, kracht en mobiliteit. Een mooie aanvulling op jouw huidige sport. We bieden professionele begeleiding tijdens de training en wanneer gewenst ook bij je voeding of eventuele blessures. Alles onder één dak. Je traint in groepen van maximaal 10 personen, waardoor de sfeer toegankelijk en persoonlijk is.

Wees iedereen een stap voor

Ga jij je teamgenoten in september verrassen door ze er allemaal uit te lopen en topfit aan de start van het nieuwe seizoen te staan? Kom dan 1, 2 of 3 keer per week bij ons trainen. Je zult versteld staan, wat je in deze maanden kunt bereiken.

WOEST Training

Abonnementskeuzes

ZOMERSTOP Iron
5 credits per maand, 1 keer per week sporten.

ZOMERSTOP Bronze Beste keuze!
9 credits per maand, 2 keer per week sporten.

ZOMERSTOP Silver
13 credits per maand, 3 keer per week sporten.

Voorwaarden

  • Plan eerst een gratis proefles
  • Alleen geldig voor de maanden juni, juli of augustus
  • Geen opzegtermijn
  • Geen inschrijfkosten
  • Trainingen plan je zelf via het rooster in onze app
  • Geen creditteruggave bij vakanties of niet op komen dagen

Deze zomer lekker fit blijven, zonder allerlei verplichtingen?

Plan een proefles of meld je direct aan.