Welke EGYM programma’s zijn er?

Het krachtcirkel van EGYM bevat trainingsprogramma’s die afgestemd zijn op jouw persoonlijke doelen en behoeften. Het kiezen van een trainingsprogramma zorgt ervoor dat je gericht kunt werken aan het verbeteren van specifieke aspecten van je gezondheid en fitheid.

Bij het kiezen van een programma wordt er rekening gehouden met je niveau, je fysieke conditie, eventuele blessures en andere belangrijke factoren. Hierdoor kun je op een effectieve en veilige manier trainen en de gewenste resultaten behalen.

Je kunt kiezen uit de volgende programma’s:

Basis
Dit programma is gericht op het opbouwen van een goede basisconditie en kracht. Het laat je op een eenvoudige manier kennismaken met EGYM Smart Strenght en biedt oefeningen om je algemene fitheid te verbeteren.

Algemene Fitness
Dit programma is gericht op het verbeteren van je algehele fitheid en gezondheid. Het bevat een mix van cardio- en krachtoefeningen om je uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit te verbeteren. Dit programma is geschikt voor mensen die geen specifieke doelen hebben, maar wel aan hun gezondheid willen werken.

Vetverbranding
Dit programma is gericht op het verbranden van vet en het verhogen van de stofwisseling. Het combineert cardio- en krachtoefeningen om je hartslag te verhogen en calorieën te verbranden.

Body shaping
Dit programma is gericht op het vormen van je lichaam door spieren op te bouwen en vet te verbranden.

Spieropbouw
Dit programma is gericht op het opbouwen van spiermassa en kracht. Het bevat zwaardere krachtoefeningen voor mensen die hun spieren willen versterken, meer definitie willen en hun lichaamsbouw willen veranderen.

Atletisch
Dit programma is gericht op het verbeteren van de algehele atletische prestaties, zoals snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Het bevat oefeningen die specifiek zijn ontworpen om je explosiviteit, coördinatie en stabiliteit te verbeteren.

Rehafit
Dit programma is gericht op het herstellen van het lichaam na een blessure of operatie. Het bevat lichte oefeningen om de spieren en gewrichten te versterken en de mobiliteit te verbeteren. Dit programma wordt vaak aanbevolen door fysiotherapeuten.

Metabolic Fit
Dit programma is gericht op het verbeteren van de bloedglucosewaarden en het verminderen van de risico’s van complicaties bij mensen met diabetes type 2. Het bevat oefeningen die gericht zijn op het verhogen van de gevoeligheid voor insuline, het verhogen van de spiermassa en het verminderen van het lichaamsvet.

Immunity Boost
Dit programma is gericht op het versterken van het immuunsysteem en het verbeteren van de algehele gezondheid. Het bevat oefeningen die gericht zijn op het verminderen van stress en het verhogen van de weerstand van het lichaam tegen ziektes en infecties. Dit programma is vooral geschikt in de winterperiode of tijdens periodes waarin het risico op ziekte hoog is, zoals bijvoorbeeld tijdens de coronapandemie.

EGYM circuit