HYROX: Een terugblik op jaren van succes en plezier

Als een van de allereerste Gym Partners van Nederland, hebben wij de kans gekregen om vanaf het begin deel uit te maken van de HYROX-familie.
EGYM circuit

Welke EGYM programma’s zijn er?

Met EGYM kun je een trainingsprogramma kiezen dat is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en behoeften. Bekijk hier het aanbod.
Krachttraining vs. cardiotraining

De balans tussen krachttraining en cardio

Bij fitness draait het vooral om krachttraining en cardiotraining. Maar wanneer train je nou wat? En hoe zit het met de balans tussen die twee?
Yin Yoga bij WOEST Training Lunteren

Yin Yoga in Lunteren

In januari starten we met een 10-weekse cursus Yin Yoga voor beginners. Yin Yoga is een ontspannende yoga-variant waarbij je relatief lang in een pose blijft.
Dansschool Davli verhuist naar WOEST Training

Dansschool Davli verhuist naar WOEST Training

Vanaf 1 november 2022 zal Dansschool Davli met alle danslessen verhuizen naar WOEST Training.

Personal Training bij WOEST in Lunteren

Op zoek naar hulp bij sporten en voeding? Bij WOEST Training in Lunteren kun je terecht voor begeleiding van een Personal Trainer.

Murph vs. Duchenne

Maar liefst 30 Woestelingen wisten de workout MURPH te voltooien om geld op te halen voor onderzoek naar de spierziekte Duchenne.
EGYM circuit

EGYM, wat is het?

Sinds de opening van het nieuwe pand wordt de EGYM krachtcirkel volop in gebruik genomen. Maar wat is er nou zo leuk aan die 8 krachtapparaten?

Vrouwen die niet gespierd willen worden

Regelmatig komt het voor dat vrouwen tijdens de krachttraining lichtere gewichten pakken, omdat ze "niet te gespierd willen worden". Tijd om dit taboe te doorbreken.

Virtuele WOEST Eindejaarsrun

Om het jaar goed af te sluiten, organiseren we eind december een virtuele WOEST Eindejaarsrun. Dit is een hardloopwedstrijd die je ‘individueel’ loopt en met Strava registreert, waarna we alle uitslagen kunnen samenvoegen en een klassement kunnen vormen.