Wel of niet eten na je training?

Na een intensieve workout bij WOEST Training is eten niet het eerste waar je aan denkt. Zeker niet als je probeert af te vallen. Je hebt jezelf net helemaal in het zweet gewerkt om al die calorieën te verbranden en dan zou je zeker alles er direct weer aan eten? Dat is toch zonde van alle moeite?
woesttraining-sportschool-lunterenWOEST Training

Nieuwe sportschool in Lunteren

Heb jij wel eens 100kg getild? Een pull up gedaan? Of binnen een aantal minuten zoveel mogelijk swings met een kettlebell gemaakt, terwijl je tussendoor 400m rent? Bij de sportschool WOEST Training (onderaan de A30) in Lunteren is elke training een fysieke en mentale uitdaging.
woesttraining-spierpijn-2

Spierpijn

“Ik kon gisteren de trap niet meer afkomen!” “Ik kon niet eens meer lachen, zo’n spierpijn in mij buik!” Zinnen die bij WOEST regelmatig de revue passeren. En voor vele van jullie wellicht heel herkenbaar na een intensieve training. Maar wat is spierpijn nu eigenlijk en hoe ga je hier mee om?
WOEST Training materiaalWOEST Training

Fifty Fit Try-out

Voor ons blijft het aftasten wat de behoeftes zijn en jullie feedback is dan ook meer dan welkom. Zo ontstond ook het idee om een aparte groep te starten voor mensen van ±50 jaar oud.

Hoera! We gaan starten!

Hoe gek kan het lopen... Op het moment dat we er aan toegegeven hadden dat een start in 2018 eigenlijk niet meer haalbaar was, kwam er een heel verrassend mailtje van de gemeente binnen. De omgevingsvergunning werd toch verleend!

Bestemming onbekend

Jullie hebben het vast al via social media vernomen: we gaan het helaas niet redden om zaterdag 1 september onze WOEST deuren te openen. Tijd om jullie weer even een update te geven over de stand van zaken!

Hoe staan we ervoor?

Even een update over de gang van zaken. Dacht je dat we stilzwijgend zitten te wachten tot het 1 september is? Nou mooi niet! We zijn druk bezig met de voorbereidingen, want er komt een behoorlijk wat bij kijken.

Onze WOEST plannen in volle gang!

/
Vanaf 1 september gaat WOEST Training haar deuren openen als nieuwe sportlocatie in Lunteren.