Fitte werkgevers die inspireren

Als er iets demotiverend is, dan is dat wel een energieloze werkgever die niet het juiste voorbeeld geeft. Dus voordat jij met je team aan de slag gaat, zul je eerst jezelf in de spiegel moeten aankijken.

Corona proof trainen bij WOEST

Trainen in de buitenlucht kent zijn voordelen en nadelen, maar voor nu zijn we allang blij dat we jullie weer aan het sporten kunnen houden.

Tot inzicht komen

Een saucijzenbroodje afslaan, geen chips meer in huis, alleen maar water drinken, hard trainen, de fiets pakken, de trap nemen. Pfff mogen we ook nog even genieten??! Precies zo hebben wij er jaren over gedacht.

Daarom ‘De Fitte Ondernemer’

12 weken lang waardevolle trainingen bij WOEST. Bespaar jezelf zinloze sportabonnementen, taaie studieboeken, vage coachingstrajecten en strenge diëten. 
yoga in lunteren

Yoga in Lunteren

Naast Crosstraining gaan we vanaf 21 januari 2020 ook Vinyasa Yoga aanbieden bij WOEST Training in Lunteren. Dat klinkt niet erg “woest” horen we je denken. Klopt. Maar het is dé gouden combinatie. Want naast keihard trainen, hoort ook keihard ontspannen om je lichaam goed te onderhouden.
WOEST Training

Motivatie nodig om te sporten

De één sport voor de lol, de ander omdat het moet. Degenen die het voor hun plezier doen, hoeven zichzelf vrijwel nooit te motiveren om te gaan. Voor de andere groep is dit wat lastiger. Maar hoe zorg je er nou voor dat dit geen wekelijkse strijd wordt?
WOEST TrainingWOEST Training

Proeflesuur

Een nieuwe sportschool, allemaal fanatieke mensen om je heen en jij, jij bent al moe als je een trap op hebt gelopen. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je er als een berg tegenop ziet om te gaan. Maar van uitstel komt afstel. Als jij aan dat lijf wilt werken, moet je toch een keer gaan.
woesttraining

Trainen vs. Bewegen

Onze gezondheidsnorm richt zich vooral op 'in beweging zijn'. Bewegen is goed voor je. Echter is er een groot verschil met trainen. Want van alleen bewegen word je niet sterker en zal je spiermassa niet veel toenemen.

Wel of niet eten na je training?

Na een intensieve workout bij WOEST Training is eten niet het eerste waar je aan denkt. Zeker niet als je probeert af te vallen. Je hebt jezelf net helemaal in het zweet gewerkt om al die calorieën te verbranden en dan zou je zeker alles er direct weer aan eten? Dat is toch zonde van alle moeite?
woesttraining-sportschool-lunterenWOEST Training

Nieuwe sportschool in Lunteren

Heb jij wel eens 100kg getild? Een pull up gedaan? Of binnen een aantal minuten zoveel mogelijk swings met een kettlebell gemaakt, terwijl je tussendoor 400m rent? Bij de sportschool WOEST Training (onderaan de A30) in Lunteren is elke training een fysieke en mentale uitdaging.