Over WOEST Training

Bij WOEST Training willen we impact maken. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe het is om je echt fit te voelen. Waarom? Je hebt maar één lijf en één leven. Daar moet je het mee doen. En dat wil je goed doen.

Bij WOEST geloven we in de kracht van een fit lichaam. Want een fit lijf zorgt ervoor dat je je fysiek en mentaal sterker voelt. Daarom bieden we gevarieerde trainingen aan die jou op alle fronten fitter maken. Van mobiliteit, kracht tot conditie. Ook in onze samenwerkingen zijn we altijd op zoek naar het beste voor je lijf. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat sporten geen moeten is, maar dat je daar plezier in hebt. We trainen daarom in kleine groepen, zodat je al snel iedereen kent en je je op je gemak voelt.

Waar we voor staan

Plezier

Geen enkele training is hetzelfde, hierdoor is een les nooit saai en zit er altijd wel iets tussen wat je leuk vindt, of waar je juist beter in wilt worden. Zo ga je (bijna) nooit met tegenzin sporten!

Persoonlijk

Door groepen van maximaal 10 personen leer je elkaar snel kennen en hangt er altijd een ongedwongen sfeer. Ook kan de trainer iedereen voldoende aandacht geven.

Praktisch

Jij wilt sporten wanneer het jou uitkomt. We denken graag met je mee. Met onze app kun je jezelf inplannen op jouw gewenste tijd. Ook kun je precies zien wanneer jouw sportmaatjes gaan.

Het Team

Tonnie Floor

FOUNDER / TRAINER

De kracht achter WOEST is Tonnie Floor. Bij Tonnie is het sporten altijd iets vanzelfsprekends geweest. Hij heeft jarenlang in het eerste van V.v. Lunteren gevoetbald en heeft zowel de opleidingen CIOS als de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) afgerond. Als voormalig gymdocent, teamleider sportcoaches en trainer van een aantal recreatieve sportgroepen, ontstond de wens om zelf een sportschool te starten. Tonnie wil zoveel mogelijk mensen laten inzien hoe leuk én effectief sporten kan zijn.

Anne Floor

FOUNDER / OPERATIONS

Voor Anne was sporten altijd een ‘moeten’, totdat ze eindelijk een manier van trainen vond die écht leuk en uitdagend bleef. En niet onbelangrijk: die haar lichaam en levensstijl in korte tijd zichtbaar verbeterde. Haar verbazing en enthousiasme was zo groot, dat ze samen met Tonnie de uitdaging aan wilde gaan om met WOEST Training te starten, om zo meer mensen ervan te kunnen overtuigen dat sporten niet vreselijk hoeft te zijn. Naast het regelen van de operationele zaken zul je haar dan ook regelmatig tijdens de trainingen tegenkomen.

woesttraining-owners

Samenwerkingen die versterken

Dailylicious Foodcoach

Dailylicious Foodcoach wordt gerund door gewichtsconsulente Sabine Thissen. Geen maaltijdvervangers, geen ‘verboden’ producten, maar heerlijke en makkelijke recepten en altijd een advies wat bij jouw lijf en je levensstijl past. Of je nu veel onderweg bent met je werk, of een gezin hebt met moeilijke eters, Sabine denkt altijd met je mee.
Inmiddels heeft zij al een heel aantal leden van ons op weg geholpen naar een lager vetpercentage en een gezondere levensstijl. We zien de resultaten en we zijn ontzettend blij om met deze topper te mogen samenwerken!

Mike Janssen Physical Performance Specialist

Heb jij last van fysieke klachten waar je graag van af wilt? Dan laat Mike Janssen je graag kennismaken met Mylogenics. Anders dan bij fysiotherapie wordt met Mylogenics niet de pijnplek behandelt, maar juist de bron. Met behulp van Mylogenics is het mogelijk om binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen jouw spier- en zenuwstelsel op te sporen en deze te beïnvloeden. Deze methode van behandelen zorgt vaak voor spectaculaire resultaten, die Mike je graag laten ervaren!