Over WOEST Training

Waarom?

Een fit en gezond lichaam komt helaas niet aanwaaien. Daar moet je hard voor werken, je WOEST voor maken. Maar dat levert ook wat op! Door alles te geven, boek jij resultaat en zul je je lichaam snel zien transformeren richting jouw persoonlijk doelstellingen. Bij WOEST bieden we jou die mogelijkheid en helpen we je daar plezier in te krijgen.

Hoe?

Het is best lastig om een gezond en actief leven te leiden, in tijden dat we vooral voor gemak en comfort kiezen. Helaas realiseren te weinig mensen dat ze maar één lichaam hebben waar ze hun hele leven mee moeten doen en dat dit lichaam voldoende onderhoud nodig heeft. Bij WOEST dagen we je mentaal en fysiek uit om hier fitter en beter in te worden. Elke training weer.

Wat?

Wij willen mensen niet alleen een paar uurtjes per week laten sporten, maar we willen ook laten zien dat dit ontzettend effectief en leuk kan zijn. Door ten minste twee keer per week te trainen met een zeer hoge intensiteit zul je je lichaam al snel zien transformeren. Je zult je sterker en fitter gaan voelen en meer energie hebben. Ook zul je je workoutscores zien stijgen. Die voldoening maakt het trainen nog leuker.

Tonnie Floor

FOUNDER / TRAINER

De kracht achter WOEST is Tonnie Floor. Bij Tonnie is het sporten altijd iets vanzelfsprekends geweest. Hij heeft jarenlang in het eerste van V.v. Lunteren gevoetbald en heeft zowel de opleidingen CIOS als de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) afgerond. Als voormalig gymdocent en trainer van een aantal recreatieve sportgroepen, ontstond de wens om zelf ooit een sportschool te starten. Tonnie is ervan overtuigd dat hij met deze vorm van sporten veel mensen kan laten inzien hoe leuk en effectief sporten kan zijn.

Anne Floor

FOUNDER / OPERATIONS

Voor Anne was sporten altijd een ‘moeten’, totdat ze begin 2018 eindelijk een manier van trainen vond die écht leuk en uitdagend bleef. En niet onbelangrijk: die haar lichaam en levensstijl in korte tijd zichtbaar verbeterde. Haar verbazing en enthousiasme was zo groot, dat ze samen met Tonnie de uitdaging aan wilde gaan om met WOEST Training te starten, om zo meer mensen ervan te kunnen overtuigen dat sporten niet vreselijk hoeft te zijn. Naast het regelen van de operationele zaken zul je haar dan ook regelmatig tijdens de trainingen tegenkomen.

Waardevol

Origineel

Eerlijk

Sympathiek

Toegankelijk