Fifty Fit Try-out

Inmiddels zijn we al weer bijna een maand op weg en hebben de eerste leden zich aangemeld. En daar zijn we echt super trots op! We vinden het echt tof dat jullie het spits af willen bijten en dat jullie elke les tot het gaatje gaan.

Waarom Fifty Fit?

Voor ons blijft het aftasten wat de behoeftes zijn en jullie feedback is dan ook meer dan welkom. Zo ontstond ook het idee om een aparte groep te starten voor mensen van ±50 jaar oud. Want een veel gemaakte opmerking die we hoorden, was: “Het lijkt me echt leuk om bij jullie een proefles te doen, maar ik ga echt niet tussen al die fitte twintigers staan.”

Try-out

Daarom organiseren we op zaterdag 15 december van 10:00 tot 11:00 uur een FiftyFit try-out. Waarbij we de vijftigers willen uitnodigen om kennis te maken met onze manier van sporten, op een haalbaar niveau en samen met leeftijdsgenoten.

Aangepaste training

Ben je als vijftiger dan te oud om mee te doen met de reguliere lessen? Zeker niet. Al onze lessen kunnen op elk niveau worden uitgevoerd. Maar wanneer je de vijftig hebt aangetikt, werkt je lichaam eenmaal niet meer hetzelfde als toen je dertig was. Zo kunnen je spieren minder hebben en hebben ze langer nodig om te herstellen. Daarom is het slim om je lichaam in zijn geheel te trainen in plaats van bepaalde spiergroepen.

Functioneel trainen

Onze trainingen leggen focus op functionele oefeningen, deze kunnen op eigen niveau uitgevoerd worden, zijn niet gericht op snelheid of uithoudingsvermogen, maar juist op het versterken van de spieren en het vergroten van de flexibiliteit van lijf en leden. En dat is wat je nodig hebt als je fit oud wilt worden.

Meld je aan!

Is dit iets voor jou? Geef je dan op voor deze gratis try-out via info@woesttraining.nl en maak kennis met WOEST Training.