JA! We kunnen starten!

Hoe gek kan het lopen… Op het moment dat we er aan toegegeven hadden dat een start in 2018 eigenlijk niet meer haalbaar was, kwam er een heel verrassend mailtje van de gemeente binnen. De omgevingsvergunning werd toch verleend!

Geluk

Zo ben je bezig om voorgenomen contracten te ontbinden en zo krijg je bericht dat het toch wel doorgaat. Het gebeurde ons drie weken geleden. De voorgenomen weigering werd toch ingetrokken en de vergunning verleend. Wat een geluk! Maar ook direct even spannend, want nu gaan we voor het echie.

Pand

Zodra we het mailtje binnenkregen, hebben we geen seconde getwijfeld, we wilden absoluut weer voor het eerdere pand op De Stroet gaan. Maar was dat nog wel vrij na al die tijd? We hebben direct contact gezocht met de makelaar en gelukkig.. het pand was nog steeds beschikbaar.

Huurcontract

Kort daarna hebben we het contract dat we destijds al hadden opgesteld weer besproken en nog geen week later konden we tekenen. En nu zijn we trotse bezitters van een dubbele bedrijfshal op Kauwenhoven 58-60!

Verbouwing

Dankzij de flexible verhuurder kunnen we direct starten met de verbouwing. Een nieuwe vloer, kleedruimte, douche, kantoor en materiaal in slechts 3 weken tijd. We gaan het proberen waar te maken, zodat we maandag 5 november onze eerste trainingen kunnen geven.

Starten

We hebben ontzetten veel zin om te starten en we kijken enorm uit naar een nieuwe sportlocatie in Lunteren waar onze leden zich op hun gemak voelen en graag een paar dagen per week komen trainen om tot geweldige resultaten te komen.

Ben jij erbij!? Meld je dan aan voor een eerste proefles of schrijf je direct in!