Jouw Personal Trainer in Lunteren

Wil je graag individuele begeleiding bij het sporten en op het gebied van voeding? Dan ben je bij WOEST Training in Lunteren aan het juiste adres. Hier kun je terecht voor jouw eigen Personal Trainer, Sabine Thissen van Dailylicious. In de fijne PT-studio op de bovenverdieping gaat Sabine graag met jou aan de slag.

Hoe ziet een Personal Training traject eruit?

Een Personal Training -traject bij WOEST bestaat niet alleen uit sporten, maar ook uit begeleiding bij voeding en leefstijl. Na een uitgebreide intake krijg je een voedingsschema op maat, een app met meer dan 1500 recepten en een ijzersterk trainingsplan. Sabine is niet alleen een ervaren trainer, maar ook gewichtsconsulente en vitaliteitcoach. Ze zorgt ervoor dat jouw voedingsschema aansluit op jouw smaak en dagelijkse situatie.

Wie kan een PT-traject volgen?

Personal Training is geschikt voor iedereen in de regio Lunteren, Barneveld, en Ede. Of je nu ouder bent, ondernemer of student, iedereen kan wel wat hulp gebruiken bij het starten met sporten en een gezonder leven leiden. De tarieven en trajecten van Personal Training bij WOEST Training vind je op deze pagina. Maak snel een afspraak met Sabine en werk samen aan een blijvend resultaat.