Jouw eigen Personal Trainer in Lunteren

Begeleiding bij sporten en voeding

Wie in Lunteren op zoek is naar begeleiding bij het sporten, en het liefst individueel aan de slag gaat, kan bij WOEST Training terecht voor begeleiding van zijn of haar eigen Personal Trainer.

PT-studio van Personal Trainer Dailylicious

Op de bovenverdieping hebben wij een fijne PT-studio ingericht waar Personal Trainer Sabine Thissen van Dailylicious graag met je aan de slag gaat. Ook is er een privéruimte om in alle rust gesprekken te voeren of jezelf te laten meten en wegen. 

Wat houdt Personal Training bij sportschool WOEST in?

Tijdens een Personal Training -traject zal Personal Trainer Sabine jou volledig onder haar hoede nemen. Of je nu wilt afvallen, aankomen, of traint voor een specifiek doel. Na een uitgebreide intake ontvang je een voedingsschema op maat, een app met meer dan 1500 recepten en een ijzersterk trainingsplan. 

Expertise Personal Trainer Sabine bij sportschool WOEST Training

Personal Training draait bij WOEST dus niet alleen om sporten. Begeleiding bij voeding en leefstijl is essentieel voor een blijvend resultaat. Personal Trainer Sabine is naast trainer ook gewichtsconsulente en vitaliteitcoach, waardoor zij jou niet standaard rijst met kip voorschotelt, maar een voedingsschema op maat voor je neerzet. Op basis van wat jij lekker vindt en wat past bij jouw dagelijkse situatie.

Voor wie is Personal Training bij sportschool WOEST geschikt?

Personal Training is geschikt voor iedereen in de regio Lunteren, Barneveld, en Ede. Ouders, ondernemers, studenten. We zijn allemaal druk en kunnen wel wat hulp gebruiken om te starten met sporten en een gezonder leven te leiden. 

Tarieven Personal Training in Lunteren

Sabine zorgt graag voor een blijvend resultaat. Daarom is één les meestal niet voldoende. Meer informatie over de tarieven en trajecten vind je op deze pagina.