Murph vs. Duchenne

WOEST Training zet zich in voor Duchenne

Zaterdag 27 november organiseerde WOEST Training het event “MURPH vs. DUCHENNE”. Waarbij 30 Woestelingen de workout MURPH wisten te voltooien om geld op te halen voor onderzoek naar de spierziekte Duchenne.

MURPH is een pittige workout die bestaat uit: 1600 meter rennen, 100 pull ups, 200 push ups, 300 squats en daarna weer 1600 meter rennen. Velen droegen hierbij ook een gewichtvest van 9 kilo. De deelnemers moesten extra afzien, omdat het ook nog eens sneeuwde. Maar, er is de afgelopen maanden hard getraind voor dit evenement en iedereen heeft de workout voltooid en zelfs prachtige tijden neergezet.

Het doel Duchenne is niet toevallig gekozen. Twee leden van WOEST hebben een neefje met de ziekte Duchenne. Van dichtbij ervaren zij hoe heftig deze spierziekte bij kinderen is. Hun familie en vrienden halen met fietsteam Finnspiration jaarlijks veel geld op door deel te nemen aan de zware mountainbiketocht Duchenne Heroes.

Voor WOEST was het fantastisch om hier met z’n allen een extra bijdrage aan te kunnen leveren.

Er is in totaal 1855,- euro opgehaald door de leden. Via deze weg willen we iedereen enorm bedanken voor deze geweldige prestatie!