EGYM, wat is het?

Sinds de opening van het nieuwe pand wordt de EGYM krachtcirkel volop in gebruik genomen. Maar wat is er nou zo leuk aan die 8 krachtapparaten?

Duidelijkheid

EGYM geeft jou een trainingsschema met een helder doel. Zodra je inlogt met je polsbandje, stelt het apparaat niet alleen de juiste zithoogte in, maar ook jouw trainingsgewicht. Af en toe vraag het apparaat om een krachtmeting, zodat je  trainingsgewicht weer wordt bijgesteld. Je kunt uiteraard ook altijd zelf je gewicht bijstellen. Wel zo lekker als je een keer je dag niet hebt!

Spelelement

Elk apparaat heeft een display. Door de juiste vloeiende beweging op het apparaat te maken, kun je ‘balletjes’ pakken (het lijkt een beetje op Pacman van vroeger). De balletjes leveren jouw punten op waardoor je steeds fanatieker wordt om alles te raken!

Geen wachttijd

De apparaten staan in een cirkel die je twee keer doorloopt. Iedereen werkt en wisselt tegelijk. Hierdoor zit je nooit te wachten op ‘dat ene apparaat dat steeds bezet is’. Na twee rondes stap je uit en kan de volgende instappen op elk willekeurig apparaat

Snel

In slechts 34 minuten heb je twee effectieve rondes krachttraining achter de rug. Ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te sporten!

Resultaat

Wanneer je minimaal twee keer per week komt EGYM’en, zul je al snel de voordelen ervaren. Je wordt sterker en je zult minder lichamelijke klachten ervaren. Veel van onze EGYM’ers geven aan dat rugklachten en hoofdpijnklachten verminderen, dat ze afvallen en dat ze zich sterker en energieker voelen. 

Gezellig

Hoewel EGYM een individuele manier van sporten is, blijft er tussendoor ruimte voor een gezellig praatje met je buurman of buurvrouw. En dat vinden we bij WOEST heel belangrijk, omdat plezier in het sporten motiveert!

Een gratis intake

Wil je EGYM proberen? Plan dan een gratis intakemoment. We stellen de apparaten voor je in en leggen je alles uit. Daarna kun je zelf beslissen of je een abonnement afsluit.

EGYM circuit