Leuke intensieve trainingen bij de nieuwste sportschool in Lunteren

Heb jij wel eens 100kg getild? Een pull up gedaan? Of binnen een aantal minuten zoveel mogelijk swings met een kettlebell gemaakt, terwijl je tussendoor 400m rent? Bij de sportschool WOEST Training (onderaan de A30) in Lunteren is elke training een fysieke en mentale uitdaging.

Een ander type sportschool in Lunteren

Tonnie en Anne Floor zijn samen een nieuwe sportschool in Lunteren gestart, omdat er in Lunteren vrij weinig sportaanbod was en zij de meeste sportscholen als een wekelijkse verplichting ervaarden.
Bij WOEST Training doen we dit anders, bij WOEST willen we iedereen laten inzien dat sporten effectief én leuk kan zijn. “Geen workout is hetzelfde en er wordt altijd in kleine groepjes getraind, zodat er altijd aandacht is voor iedereen en elkaar.” Na de training wordt er vaak nog even bijgekletst en we organiseren regelmatig evenementen en workshops voor onze leden. Mensen kennen elkaar en voelen zich op hun gemak in onze gym.

Sporten voor de vijftig plusser

De sfeer is enorm goed en lekker laagdrempelig in deze Lunterse sportschool. Naast de reguliere trainingen zijn we onlangs ook een crosstraining groep gestart voor de 50-plusser. Hier maken we gebruik van dezelfde oefeningen en workouts maar dan minder intensief.

Afvallen door intensief trainen en persoonlijk voedingsadvies

Ook is er een samenwerking gestart met een voedingsconsulente. Zij is regelmatig in deze sportschool te vinden, om de leden van WOEST Training te ondersteunen met juiste voeding en een doelgericht plan.
Plezier in het sporten en ook nog eens een fit lijf, afvallen, meer energie, minder lichamelijke klachten en een strakker lichaam.

Welkom!

Kom daarom eens een proefles doen bij WOEST Training in Lunteren en ervaar het zelf. Iedereen is welkom en sport bij ons op zijn eigen niveau.