Leuke intensieve trainingen bij de gezelligste sportschool in Lunteren

Heb jij wel eens 100kg getild? Een pull up gedaan? Of binnen een aantal minuten zoveel mogelijk swings met een kettlebell gemaakt, terwijl je tussendoor 400m rent? Bij de sportschool WOEST Training (onderaan de A30) in Lunteren is elke training een fysieke en mentale uitdaging.

Een ander type sportschool in Lunteren

Tonnie en Anne Floor zijn samen een nieuwe sportschool in Lunteren gestart, omdat er in Lunteren vrij weinig sportaanbod was en zij de meeste sportscholen als een wekelijkse verplichting ervaarden.
“Bij WOEST Training doen we dit anders, bij WOEST willen we iedereen laten inzien dat sporten effectief én leuk kan zijn. Geen workout is hetzelfde en er wordt altijd in kleine groepjes getraind, zodat er altijd aandacht is voor iedereen en elkaar.” Na de training wordt er vaak nog even bijgekletst en worden er regelmatig evenementen en workshops voor de leden georganiseerd. Mensen kennen elkaar en voelen zich op hun gemak.

Sporten voor beginners met Smart Fitness

De sfeer is enorm goed en lekker laagdrempelig in deze Lunterse sportschool. Naast de groepslessen is er ook geïnvesteerd in Smart Fitness. Deze nieuwe trend binnen de fitnessbranche maakt fitness toegankelijk voor jong en oud, beginnend en gevorderd. De slimme apparaten stemmen zich volledig af op jouw niveau en helpen je doelgericht met opbouwen. Veel leden gebruiken Smart Fitness om weer te starten met sporten na een bevalling of blessure, maar we zien ook veel ouderen die hier op een veilige manier hun spiermassa opbouwen.

Afvallen door intensief trainen en persoonlijk voedingsadvies

Ook is er een samenwerking gestart met Dailylicious Voeding & Training. Eigenaresse Sabine is inmiddels met haar Pesonal Training Studio gevestigd bij WOEST, om de leden te ondersteunen met een persoonlijke voedingsplan, doelgerichte trainingschema’s en Personal Training.
Tevens biedt zij Powermama lessen om moeders bij het sporten te begeleiden, zowel tijdens als na de zwangerschap.

Welkom!

Probeer gerust eens een gratis proefles bij WOEST Training in Lunteren of plan een intake voor de Smart Fitness en ervaar zelf hoe anders deze sportschool is.