Fitte werkgevers die inspireren

Als ondernemer wil je graag een succesvol bedrijf neerzetten, samen met een topteam dat energie meebrengt en positief en oplossingsgericht te werk gaat. Mensen en die met plezier naar hun werk komen.

Maar hoe informeel de hiërarchie ook is, jij bent en blijft hun werkgever, de leider en degene die de koers bepaalt. En als er iets demotiverend is, dan is dat wel een energieloze werkgever die niet het juiste voorbeeld geeft. Dus voordat jij met je team aan de slag gaat, zul je eerst jezelf in de spiegel moeten aankijken. Ben ik die energieke en motiverende leider die het juiste voorbeeld geeft?

Teambuilding

Sporten met je team is een ontzettend effectieve manier van teambuilding, ziekteverzuim verlagen en productiviteit verhogen. Maar liever gaan wij eerst met de ondernemer zelf aan de slag. Zodat je jouw team niet hoeft te overtuigen, maar zodat ze geïnspireerd raken door jouw sterke positie.

Jouw team wil een leider die zijn zaakjes op orde heeft, die zelfverzekerd is en die mentaal en fysiek lekker in zijn vel zit. Iemand die wel wat stress kan verdragen als het even tegenzit. 

Een fitte leider

Met het programma De Fitte Ondernemer willen we die stap met jou maken. Tijdens dit programma ga je 6 maanden lang twee keer per week sporten bij WOEST Training. Je trapt deze maanden af met een voedings- en vitaliteitstraining en je gaat elke maand sparren met twee business coaches en mede-ondernemers over problemen waar je als ondernemer tegen aanloopt.

Een traject waarin je jezelf op persoonlijk en zakelijk vlak zult gaan ontwikkelen.

TRY-OUT De Fitte Ondernemer

Kom 27 januari 2021 naar de TRY-OUT en ontdek waar jij nu staat en wat we voor jou kunnen betekenen.