Corona proof trainen bij WOEST

Mede dankzij onze geweldige buren, kunnen wij tijdens de coronacrisis onze crosstrainingen hervatten op de parkeerplekken voor ons pand. En daar zijn we ontzettend blij mee!

Trainen in de buitenlucht kent zijn voordelen en nadelen, maar voor nu zijn we allang blij dat we jullie weer aan het sporten kunnen houden. En over het algemeen zijn de reacties op het buiten trainen zeer positief!

Zoals je wellicht op social media al voorbij hebt zien komen, trainen we buiten op kunstgras. Want dat is wel zo lekker als je pushups of situps moet doen. Met pionnen hebben we vakken gecreëerd, zodat het duidelijk is binnen welke ruimte jij kunt knallen.

Na elke training dient iedereen zijn materiaal schoon te maken met desinfectant. Ook kun je je handen reinigen.

Het toilet gebruiken we alleen voor hoge nood en wordt met regelmaat schoongemaakt.

Wanneer we eenmaal weer naar binnen mogen, zullen naar alle waarschijnlijkheid de roldeuren voorlopig open blijven. Het is dus handig om altijd een vest bij je te hebben. 

De eerste proefles aanmeldingen zijn gelukkig ook weer binnen. Geweldig dat mensen in deze tijd besluiten te investeren in hun gezondheid! 

Helaas kunnen nog lang niet al onze collega sportscholen open. Mocht jouw sportschool nog dicht zitten, overweeg dan eens op bij ons een drop-in te doen of een rittenkaart aan te schaffen. 

We zijn er niet op uit om leden weg te kapen, maar ieders gezondheid is nu zo belangrijk dat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om te blijven trainen. 

Dus kom uit je sportquarantaine en hopelijk tot snel!