Daarom ‘De Fitte Ondernemer’

December. Kerstpakketten regelen, relatiegeschenken rondbrengen, een borreltje hier en een etentje daar, de administratie en facturatie. En dan ook nog zorgen dat je gewone dagelijkse werkzaamheden niet achter lopen.

In december lijken de werkdagen nog sneller voorbij te vliegen, zonder dat je je echt productief voelt, niet waar? Het frustrerende is dat het meeste al veel eerder voorbereid had kunnen worden, maar daar was je toen nog niet mee bezig. 

Dit kun jij vast gebruiken

Hoe lekker zou het zijn als iemand jou met wat eenvoudige tips kon vertellen hoe je dit voortaan beter zou kunnen doen? Iemand die je helpt bij het creëren van overzicht. Wat meer structuur. Zodat je dag niet wordt opgeslokt door ad hoc zaken, maar dat je daar tijd voor hebt naast de andere dingen die af moeten. 

En hoeveel meer zou je gedaan krijgen als je wat meer energie en focus zou hebben en je niet zo snel was afgeleid? Zodat je lekker op tijd naar huis kunt en ook nog energie over hebt voor je gezin, familie of vrienden?

Het programma

We hebben goed nieuws. Je bent niet de enige ondernemer die hiermee worstelt. En omdat we weten dat jouw tijd schaars is, hebben we naar een oplossing gezocht om in korte tijd bij jou het roer om te gooien.

12 weken lang waardevolle trainingen bij WOEST:

  • 2x per week met max 10 ondernemers sporten onder professionele begeleiding
  • 3x business training door Kas Kuppens met de thema’s als Efficiëntie, Doelen, Focus en Leiderschap
  • 3x vitaliteitsworkshops door De Vitaalcoaches die inzoomen op oorzaak en gedragsverandering 

Hiermee besparen we je zinloze sportabonnementen, taaie studieboeken, vage coachingstrajecten en strenge diëten. 

Wat vragen we van jou?

Het enige dat wij van je vragen is om 12 weken lang elke dinsdag- en donderdagmiddag om 16:00 uur te komen sporten. En om 6x op dinsdagmiddag vanaf 14:00 uur je agenda te blokken voor een leerzame training, welke je vervolgens direct kunt toepassen in je (werk)leven.

Twijfel niet langer

We garanderen je een gezonder lichaam, professionele trainingen, persoonlijke groei, een goede sfeer en een klein beetje spierpijn. En dat voor een instapprijs van 997,- euro. 

Buiten je comfortzone? Mooi. Dan sta je op het punt om te groeien!

Liever eerst proberen?

Kom dan dinsdag 14 januari van 16:00 tot 17:30 uur naar onze TRY-OUT bij WOEST Training.
(Geef je op per mail of WhatsApp en uiteraard verwachten we dat je gelijk in sportkleding komt!)