yoga in lunteren

Yoga in Lunteren

Naast Crosstraining gaan we vanaf 21 januari 2020 ook Vinyasa Yoga aanbieden bij WOEST Training in Lunteren. Dat klinkt niet erg “woest” horen we je denken. Klopt. Maar het is dé gouden combinatie.
WOEST Training

Motivatie nodig om te sporten

De één sport voor de lol, de ander omdat het moet. Degenen die het voor hun plezier doen, hoeven zichzelf vrijwel nooit te motiveren om te gaan. Voor de andere groep is dit wat lastiger. Maar hoe zorg je er nou voor dat dit geen wekelijkse strijd wordt?
WOEST TrainingWOEST Training

Proeflesuur

Een nieuwe sportschool, allemaal fanatieke mensen om je heen en jij, jij bent al moe als je een trap op hebt gelopen. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je er als een berg tegenop ziet om te gaan. Maar van uitstel komt afstel. Als jij aan dat lijf wilt werken, moet je toch een keer gaan.
woesttraining

Trainen vs. Bewegen

Onze gezondheidsnorm richt zich vooral op 'in beweging zijn'. Bewegen is goed voor je. Echter is er een groot verschil met trainen. Want van alleen bewegen word je niet sterker en zal je spiermassa niet veel toenemen.

Wel of niet eten na je training?

Na een intensieve workout bij WOEST Training is eten niet het eerste waar je aan denkt. Zeker niet als je probeert af te vallen. Je hebt jezelf net helemaal in het zweet gewerkt om al die calorieën te verbranden en dan zou je zeker alles er direct weer aan eten? Dat is toch zonde van alle moeite?

Nieuwe sportschool in Lunteren

Heb jij wel eens 100kg getild? Een pull up gedaan? Of binnen een aantal minuten zoveel mogelijk swings met een kettlebell gemaakt, terwijl je tussendoor 400m rent? Bij de sportschool WOEST Training (onderaan de A30) in Lunteren is elke training een fysieke en mentale uitdaging.
woesttraining-spierpijn-2

Spierpijn

“Ik kon gisteren de trap niet meer afkomen!” “Ik kon niet eens meer lachen, zo’n spierpijn in mij buik!” Zinnen die bij WOEST regelmatig de revue passeren. En voor vele van jullie wellicht heel herkenbaar na een intensieve training. Maar wat is spierpijn nu eigenlijk en hoe ga je hier mee om?
WOEST Training materiaalWOEST Training

Fifty Fit Try-out

Voor ons blijft het aftasten wat de behoeftes zijn en jullie feedback is dan ook meer dan welkom. Zo ontstond ook het idee om een aparte groep te starten voor mensen van ±50 jaar oud.

Hoera! We gaan starten!

Hoe gek kan het lopen... Op het moment dat we er aan toegegeven hadden dat een start in 2018 eigenlijk niet meer haalbaar was, kwam er een heel verrassend mailtje van de gemeente binnen. De omgevingsvergunning werd toch verleend!